Τι είναι το OnlineOffice?

remote office

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής υπηρεσιών, μεταξύ επαγγελματία και ενδιαφερόμενου πελάτη. Το OnlineOffice.gr καταφέρνει με επιτυχία να ενσωματώσει την άρτια λειτουργικότητα ενός «φυσικού» επαγγελματικού χώρου, σε ένα περιβάλλον εικονικού γραφείου, αφαιρώντας με επιτυχία μια σειρά από πιθανά εμπόδια τα οποία ενδέχεται να προκύψουν όταν κρίνεται απαραίτητη η διαπροσωπική επαφή προκειμένου να λάβει χώρα μια πώληση υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει αρκετούς παράγοντες  – τους οποίους θα παραθέσουμε στη συνέχεια του άρθρου – οι οποίοι αναβαθμίζουν και διευκολύνουν την ομαλή ροή μιας επιτυχημένης εξ αποστάσεως επαγγελματικής συνεργασίας.

Γιατί να επιλέξω το Online Office

Είναι η μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματία, η οποία καλύπτει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο την οποιαδήποτε ανάγκη για την ομαλή λειτουργία ενός eshop παροχής υπηρεσιών. Μέσα από τον χώρο του εικονικού γραφείου, μπορεί εύκολα να υλοποιηθεί η αγορά, η πληρωμή και η παράδοση των υπηρεσιών.

To OnlineOffice.gr αναβαθμίζει και βελτιστοποιεί την τηλεργασία, παρέχοντας ευκολία και ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι επαγγελματίες που εμπεριέχονται στον αναλυτικό κατάλογο του OnlineOffice.gr, έχουν τη δική τους προσωπική σελίδα όπου μπορούν να ανεβάσουν το βιογραφικό τους και να εμπλουτίσουν το επαγγελματικό τους προφίλ τους με φωτογραφίες και βίντεο.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα απόλυτα «εργονομικό» εικονικό γραφείο, όπου απουσιάζουν τα οποιαδήποτε λειτουργικά έξοδα ενός αντίστοιχου, φυσικής υπόστασης επαγγελματικού χώρου.

Ουσιαστική ευελιξία χωρίς δεσμεύσεις. Το ωράριο λειτουργίας καθορίζεται αποκλειστικά από τον εκάστοτε επαγγελματία και προσαρμόζεται αναλόγως των αναγκών του και του διαθέσιμου χρόνου που επιθυμεί να αφιερώσει.

Το OnlineOffice.gr καταφέρνει και υλοποιεί την αναγκαία στροφή και προσαρμογή μιας πληθώρας επαγγελμάτων στην εξ αποστάσεως παροχή υπηρεσιών, ενσωματώνοντας όλες εκείνες τις απαραίτητες παραμέτρους που χρίζουν μια επαγγελματική συνεργασία ως επιτυχημένη.

Author: Panos Antoniadis